Foutmelding

Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in Google_Http_REST::createRequestUri() (regel 170 van /data/sites/web/donboscobeersebe/www/sites/all/libraries/google-api-php-client/src/Google/Http/REST.php).

Hoe steunen ?

Jouw steun is belangrijk!

Wil jij dat de speelpleinwerking blijft voortbestaan? Wil jij ons een hart onder de riem steken? Dan wil jij ons zeker steunen.

Dat kan op verschillende manieren.

Als particulier:

  • door ons financieel te steunen met een overschrijving van bijvoorbeeld € 2 of € 5 of een bedrag naar keuze op rek.nr. BE51 4189 0877 4962 van Speelplein Don Bosco vzw met als mededeling: ‘Steun’.
    Wil je graag op de website van het speelplein vermeld worden, zet dan als mededeling: ‘Steun’ gevolgd door je naam en voornaam.

Als bedrijf:

  • door ons financieel te steunen op rek.nr. BE51 4189 0877 4962 van Speelplein Don Bosco vzw. Als je bij de mededeling vermeldt: Steun, gevolgd door de gegevens van uw bedrijf, dan vermelden wij uw naam op de website van het speelplein
  • bedrijven die steun voor meerdere jaren na elkaar toezeggen, kunnen met logo een plaats krijgen op het speelplein en op deze website; gelieve ons daarvoor te contacteren.

fan.png